WPF Toolkit DataGrid control won't sort all my columns.

Feb 16, 2010 at 5:41 PM

I am using the WPF Toolkit DataGrid control and it works fine, with a minor exception.  The last four columns of my table will not sort.  All the other columns sort, and a up/down arrow appears.

I used my Server Explorer to drag and drop a table onto the Designer.
My C# code looks like:


    private void SymbolsControl_Loaded(object sender, RoutedEventArgs e) {
      using (SymbolsGroupDataContext dc = new SymbolsGroupDataContext()) {
        myDataGrid.ItemsSource = dc.SymbolsGroups.ToList();
      }
    }

That's it.

My Xml lools like:

    <dg:DataGrid x:Name="myDataGrid"
                 Margin="50,174,74,23"
                 CanUserSortColumns="True"
                 AutoGenerateColumns="True" />

When I click on one of the last four column, I don't see any UI change.  No arrow.  Am I missing something in my Xml?

It looks and feels like only the first four columns receive a click event, and the last four columns do not.  It that possible?

Charles

Feb 16, 2010 at 6:42 PM

Just need a time to be there then.

From: CBrauer [mailto:notifications@codeplex.com]
Sent: Tuesday, February 16, 2010 11:41 AM
To: kiltsarebreezy@hotmail.com
Subject: WPF Toolkit DataGrid control won't sort all my columns. [wpf:85553]

From: CBrauer

I am using the WPF Toolkit DataGrid control and it works fine, with a minor exception. The last four columns of my table will not sort. All the other columns sort, and a up/down arrow appears.

I used my Server Explorer to drag and drop a table onto the Designer.
My C# code looks like:


private void SymbolsControl_Loaded(object sender, RoutedEventArgs e) {
using (SymbolsGroupDataContext dc = new SymbolsGroupDataContext()) {
myDataGrid.ItemsSource = dc.SymbolsGroups.ToList();
}
}

That's it.

My Xml lools like:

<dg:DataGrid x:Name="myDataGrid"
Margin="50,174,74,23"
CanUserSortColumns="True"
AutoGenerateColumns="True" />

When I click on one of the last four column, I don't see any UI change. No arrow. Am I missing something in my Xml?

It looks and feels like only the first four columns receive a click event, and the last four columns do not. It that possible?

Charles

Read the full discussion online.

To add a post to this discussion, reply to this email (wpf@discussions.codeplex.com)

To start a new discussion for this project, email wpf@discussions.codeplex.com

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe or change your settings on codePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at codeplex.com