While deploying to another computer Map is not display

Jun 21, 2010 at 10:17 AM

Hi

I given a setup to install application to another computer which contains following dependency files:

Packaging file 'AvalonDock.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Graphics3D.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.UtilityPartialTrust.dll'...
Packaging file 'AmplusDispatch.exe.config'...
Packaging file 'InfoStrat.VE.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Geometry.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Modeling.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Rendering3D.Utility.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Rendering3D.WorldMemoryDataSource.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Utility.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.GraphicsAPI.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Data.CompactMapFile.dll'...
Packaging file 'WPFToolkit.dll'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Data.dll'...
Packaging file 'AmplusDispatch.exe.config'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Network.dll'...
Packaging file 'AmplusDispatch.exe'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Rendering3D.dll'...
Packaging file 'AmplusDispatch.exe'...
Packaging file 'Microsoft.MapPoint.Data.VirtualEarthTileDataSource.dll'

after installation if use open map form then i can see some of the pushpin for 2 sec. & then give error. so i installed Bing Maps 3D to that computer. After installing the same, now when am opening a form then i can see some of the pushpin for 2 sec. then map disappear. even not firing any error.

plz. anybody can help me.

Thanks in advance.